Ik wil mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Peter Bouwman en ben woonachtig in Castricum. Ik ben gediplomeerd partner-relatietherapeut, gezins- en individueel therapeut. Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij het ISSOOH instituut in Oegstgeest en onder licentie bij de MDFT Academie (University of Miami).

Een tiental jaren heb ik gewerkt als maatschappelijk werker en groepstherapeut in de dak- en thuislozen opvang van Amsterdam. Begin jaren negentig heb ik een switch naar de volwassen psychiatrie en verslavingszorg gemaakt waar ik vele jaren werkzaam ben geweest als verslavingstherapeut en systeemtherapeut.

Sinds 2014 geef ik therapie in mijn eigen praktijk ‘De Gezinspoli’ te Castricum. Ik werk daarnaast een aantal dagen op een dubbeldiagnose afdeling als systeemtherapeut en verslavingstherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie bij PuntP en de Jellinek in Amsterdam.

Mijn expertise ligt voornamelijk in het behandelen van partner-relatieproblemen en middelen gebonden stoornissen. Vanuit de verschillende vakdisciplines heb ik mij door de jaren heen verder ontwikkeld en veel kennis en ervaring opgedaan.

U kunt bij De Gezinspoli terecht voor Partner relatievraagstukken, gezinskwesties en individuele therapie maar ook voor behandeling van alle soorten stoornissen.

Ik werk met meerdere modellen en methodes uit het systeemtheoretisch denken waarbij mijn voorkeur uitgaat naar de oplossingsgerichte aanpak.

Als gecertificeerd relatietherapeut en verslavingstherapeut ben ik lid van de beroepsverenigingen NVPA en NVRG.

AGB code 94061965